HKZ-certificaat voor Kleine organisaties

Wilt u het HKZ-certificaat voor Kleine organisaties behalen en heeft u geen idee waar u moet beginnen? Welkom bij Eenvoudig Certificeren!

Wij geloven dat het behalen van het HKZ-certificaat mogelijk moet zijn voor elke organisatie die zich wil inzetten voor goede kwaliteit van zorg. Om zo goed mogelijk aan de behoeften van onze klanten te voldoen, bieden wij verschillende begeleidingspakketten aan, variërend in prijs. Zo kunt u het pakket kiezen dat het beste past bij uw budget en wensen.

 • HKZ Kleine organisaties in één dag
 • Workshop HKZ Kleine organisaties

Workshop HKZ Kleine organisaties

Praktisch en in één dag. Geen onnodige kosten, maar waar voor uw geld. Tijdens onze workshop leert u hoe u op een praktische en effectieve manier een kwaliteitshandboek opstelt. Dit gebeurt in groepsverband, maar er is voldoende ruimte voor individuele invulling. U krijgt de kans om samen met andere organisaties te leren en te netwerken, terwijl u stap voor stap leert hoe u uw eigen kwaliteitshandboek opzet.

Certificeren is niet alleen een kwestie van documentatie. Het implementeren van een praktisch kwaliteitsmanagementsysteem binnen uw organisatie vraagt om de betrokkenheid van medewerkers, aandacht voor de wensen van cliënten en het voldoen aan de verwachtingen van belanghebbenden. Onze workshop biedt u praktische handvatten en tools om het kwaliteitsmanagementsysteem te implementeren en voor u te laten werken.

De voordelen van de workshop:​

 • Een compleet kwaliteitshandboek toegespitst op uw
  organisatie
 • Binnen één dag alle benodigde documenten in bezit
 • Handvatten en tools om de norm te implementeren
  binnen uw organisatie
 • Gegeven op een toplocatie inclusief heerlijke lunch
 • Voor een vaste lage prijs van €595,-  

Contactformulier