HKZ Kleine organisaties in één dag

Binnen één dag starten met uw voorbereiding voor HKZ Kleine organisaties certificering. Het is mogelijk met ons team! Al vanaf €1495,-
VOORWAARDEN HKZ KLEINE ORGANISATIES​

HKZ KO via Eenvoudig Certificeren

HKZ Kleine organisaties is een opstap norm, maar ook een volwaardige HKZ norm die relatief makkelijk te behalen is. Deze norm is niet compatibel met de ISO 9001:2015 en is alleen van toepassing als uw organisatie aan de voorwaarden voldoet aan de volgende voorwaarden: 

  1. Maximaal 10 FTE
  2. Eén management, één vestiging
  3. Ingeschreven in de KvK

HKZ binnen één dag

Met de less = more aanpak van Eenvoudig Certificeren kunt u snel en eenvoudig certificeren voor HKZ KO. Minder documenten, geen “lijstjes om de lijstjes”, minder tijdsbelasting en toch een volledig  managementsysteem conform alle audit-onderdelen.

Vaste lage prijs

Heeft u een beperkt budget voor het certificeren? HKZ KO begeleiding bij Eenvoudig Certificeren is beschikbaar voor een vaste lage prijs van € 1.495. Wij begeleiden u van begin tot eind. 

Garantie

Eenvoudig Certificeren begeleidt op basis van audit-vereisten. Vanuit een praktische, no-nonsense aanpak hebben we vele zorginstellingen geholpen bij de HKZ KO certificering. Wij garanderen dat u klaar bent voor de audit en daarmee praktisch zeker uw certificering haalt. 

Lees hier ervaringen van enkele klanten die u zijn voorgegaan. 

  • Volwaardige HKZ norm
  • Binnen één dag klaar voor certificeren

Contactformulier