Wij zorgen voor praktisch kwaliteitsmanagement

Wij zijn het team achter eenvoudigcertificeren.nl. Verschillende gezichten, met verschillende expertises, maar met een gemeenschappelijk doel: uw organisatie helpen bij de certificatie op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu.

Zonder gedoe en tijdrovend processen, maar mét duidelijke taal en lange termijnoplossingen.

Samen staan wij klaar om u te helpen. Benieuwd naar
ons verhaal?

Lees hieronder meer over onze teamleden, de drijfveren en achtergrond.

Ons team

Vivian Blansjaar

Ik ben Vivian Blansjaar. Oprichter en consultant eenvoudigcertificeren.nl.

Praktisch kwaliteitsmanagement. Dat is waar ik voor sta. Nuttig voor de ondernemer. Handig voor de medewerkers. Geen lijstjes om de lijstjes. Kwaliteit is van iedereen. Niet van een kwaliteitsmanager. Of omdat het moet van de auditor.

Tijdens mijn opleiding HBO-V heb ik stage gelopen in de GGZ en daar ben ik lange tijd gebleven. In 2005 kwam ik voor het eerst in aanraking met kwaliteitsmanagement en sindsdien zit ik in die rol helemaal goed. De kennis en ervaring van de werkvloer neem ik nog elke dag mee in de opdrachten.

Ondertussen heb ik in alle werkvelden van de zorg wel opdrachten vervuld, van het implementeren van een managementsysteem en het onderhouden daarvan, het uitvoeren van interne audits, het geven van groepstraining en coaching on the job, calamiteitenonderzoeken.

vivian@vmbconsult.nl / 06 – 82 62 01 80

Myrte Wiersema

Myrthe Wiersma

Mijn naam is Myrthe Wiersma en ik ben consultant bij eenvoudigcertificeren.nl.

Daarnaast ben ik derdejaars student Psychologie aan de Universiteit van Tilburg. Het belang van goed kwaliteitsmanagement wordt in deze snelgroeiende wereld van wetten, eisen en zorg steeds duidelijker zichtbaar. Het gebied van kwaliteit raakt de gehele organisatie: van cliënt tot directie. Dit maakt het zo boeiend!

Heeft u hulp nodig bij uw kwaliteitsmanagement en/of wilt u certificeren? Weet u niet waar u moet beginnen? Ik kijk en denk
graag met u mee!

myrthe@eenvoudigcertificeren.nl / 06 – 12 34 56 789

Rafael Dias

Mijn naam is Rafael Durão Dias, implementatie-specialist bij eenvoudigcertificeren.nl.

Naast mijn werk doe ik de opleiding HBO Rechten. Kwaliteitssystemen digitaliseren zodat het eenvoudiger wordt en de continuïteit geregeld is, dat is waar eenvoudigcertificeren.nl voor staat en dat past precies bij mij. Ik ontzorg organisaties met de implementatie van digitale kwaliteitssystemen. Dat scheelt tijd en dus geld.

rafael@eenvoudigcertificeren.nl / 06 – 43 13 67 63

Miranda Hendriks

Hallo allemaal,

Mijn naam is Miranda Hendriks en ik ben getrouwd met Vivian. Sinds 2022 werk ik ook in ons bedrijf, waar ik de administratie en facturatie verzorg. Mijn kennis en ervaring komt voornamelijk vanuit mijn werk als administratief medewerker bij de gemeente. In mijn vrije tijd ga ik graag vissen, een hapje eten en op vakantie/ weekendje weg/ dagje uit, kortom leuke dingen doen

miranda@eenvoudigcertificeren.nl