Ons team


Verschillende gezichten, verschillende expertises, maar één gemeenschappelijk doel: uw organisatie helpen bij de certificatie op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Op deze pagina stellen wij ons team aan u voor.

We werken graag praktisch en eenvoudig. Zonder gedoe en tijdrovend processen, geen lijstjes om de lijstes, maar mét duidelijke taal en lange termijnoplossingen.

Quick en smart certificeren
Wij kijken ernaar uit met uw bedrijf samen te werken! Benieuwd naar wie wij zijn?
Lees hieronder meer over ons, onze drijfveren en achtergrond.

 

vivian blansjaar

Vivian Blansjaar

Ik ben Vivian Blansjaar. Mede-eigenaar en consultant eenvoudigcertificeren.nl. Praktisch kwaliteitsmanagement. Dat is waar ik voor sta. Nuttig voor de ondernemer. Handig voor de medewerkers. Geen lijstjes om de lijstjes. Kwaliteit is van iedereen. Niet van een kwaliteitsmanager. Of omdat het moet van de auditor.

In 2005 kwam ik voor het eerst in aanraking met kwaliteitsmanagement en sindsdien zit ik in die rol helemaal goed. Vraagstukken op gebied van kwaliteit, veiligheid of informatiebeveiliging, maar ook arbo en milieu, ik help organisaties daar graag bij.

Ondertussen heb ik in alle sectoren wel projecten gedaan, van het implementeren van een (informatiebeveiligings) managementsysteem en het onderhouden daarvan, het uitvoeren van interne audits, het geven van groepstraining en coaching on the job.

Petra van Roekel mede-eigenaar Eenvoudigcertificeren.nl

Petra van Roekel

Ik ben Petra van Roekel, mede-eigenaar van eenvoudigcertificeren.nl. Quick en smart kwaliteitsmanagement betekent voor mij dat we de klant succesvol begeleiden naar het behalen van de gewenste certificering. Het proces er naartoe een bijdrage zou moeten leveren aan de bedrijfsvoering van de organisatie. Dit realiseren wij door samen te onderzoeken wat werkt en hoe de onderdelen van de certificering het beste aansluiten bij de dagelijkse praktijk.

Dingen doen, simpelweg omdat het moet, past niet bij mij. Ik wil dingen doen omdat het wat oplevert. In mijn werk als consultant ben ik blij dat ik hier een slimme draai aan kan geven, door zaken zo eenvoudig en praktisch mogelijk te maken voor onze klanten. Als consultant kom ik graag bij u langs om uw bedrijf te leren kennen en samen te onderzoeken op welke wijze het certificeren voor uw bedrijf niet alleen een “moetje” is, maar voor u ook een positieve bijdrage zal leveren aan uw bedrijfsvoering.

Naast kwaliteitsmanagement is een van mijn grote interesses het werken met teams die in een ontwikkelingsfase zitten. Mijn specialiteit is gedrag beïnvloeden en het in beeld brengen van de onderstroom en hier passende interventies op uitzetten. Als interimmanager ben ik beschikbaar voor opdrachten als teamontwikkeling, maar ook voor teamcoaching en training kom ik graag bij u langs.

Myrte Wiersema

Myrthe Wiersma

Ik ben Myrthe Wiersma. Een enthousiaste consultant met een opleiding in de psychologie (BSc), die inmiddels al vele grote en kleine organisaties met goed resultaat naar certificering heeft mogen begeleiden. Klanten kenmerken mijn manier van werken als geduldig, professioneel en klantvriendelijk. Ik vind het belangrijk om de organisatie in zijn geheel te benaderen, en om hierbij op zoek te gaan naar de unieke, onderscheidende factor. Wat drijft mensen om bij de organisatie te werken? Op welke manier maakt de organisatie de wereld mooier? Vragen die vaak waardevolle informatie opleveren en waar ik graag met u over in gesprek ga. Mijn ervaring op het gebied van normimplementatie (HKZ, ISO 9001 & ZKN) strekt zich uit over diverse sectoren binnen de gezondheidszorg. Hierbij kunt u denken aan geestelijke gezondheidszorg (ggz), jeugdzorg, medisch-specialistische zorg of wijkverpleging. Kunt u begeleiding gebruiken bij het implementeren en/of optimaliseren van uw kwaliteitsmanagementsysteem, wilt u certificeren of heeft u andere wensen? Neem dan vooral contact met ons op. Ik kijk er naar uit om samen aan de slag te gaan!

Miranda Hendriks

Mijn naam is Miranda Hendriks  Ik verzorg de administratieve afhandeling van de projecten van onze consultants. Van offertes, tot aan de facturatie ben ik het aanspreekpunt. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact op!


Bedankt voor uw bericht!

Op werkdagen streven we ernaar binnen 2 uur uw bericht te beantwoorden.