Informatie over onze verschillende trajecten

Bekijk onze trajecten via de onderstaande links. HKZ Kleine organisaties, ISO 9001 en ISO 27001. Wij begeleiden ook bij NEN 7510 (ISO 27001 gericht op zorgorganisaties).

HKZ Kleine organisaties

U wilt certificeren voor HKZ KO
Wij begeleiden u naar het behalen van de certificering in 4 bijeenkomsten. We volgen de norm bij het opstellen van alle benodigde documentatie, we stellen met u samen het risicoregister op en we voeren samen de organisatiebeoordeling uit.
Meer informatie over het traject HKZ kleine organisaties

HKZ KO startende organisaties

Uw bedrijf bestaat korter dan een half jaar óf u heeft nog geen klanten (maar deze verwacht u het komende half jaar wel)
Speciaal voor startende ondernemers kunt u middels een instapmodel uw bedrijf ondersteunen bij het certificeren voor HKZ kleine organisaties.
Meer informatie over het instapmodel HKZ KO

ISO 9001

U wil certificeren voor ISO 9001
Wij begeleiden u naar het behalen van de certificering in 4 bijeenkomsten. We volgen de ISO 9001 norm bij het opstellen van alle benodigde documentatie, we stellen met u samen het risicoregister op en we voeren een interne audit uit. Aansluitend voeren we samen de directiebeoordeling uit.
Meer informatie over het traject ISO 9001

ISO 27001

U wil certificeren voor ISO 27001
Wij begeleiden u naar het behalen van de certificering voor informatiebeveiliging. We volgen de ISO norm en starten met een 0-meting om te bepalen wat er nodig is voor he behalen van het certificaat. We ondersteunen u bij de benodigde stappen om het ISO 27001 certificaat te behalen.
Meer informatie over het traject ISO 27001

Begeleiding gedurende uw 3-jarige certificering

U bent op zoek naar een partner die u niet alleen naar en succesvolle audit begeleidt, maar ook helpt bij het behouden van het keurmerk
Wij kunnen op verschillende manieren gedurende de gehele periode van de certificering ondersteunen.
Meer informatie over aanvullende begeleiding
adviesbureau begeleiding bij certificeren


Bedankt voor uw bericht!

Op werkdagen streven we ernaar binnen 2 uur uw bericht te beantwoorden.