Ons team staat voor u klaar!

Praktisch, toepasbaar, geen lijstjes om de lijstjes en het behalen van het gewenste certificaat. Ons team is klaar om uw bedrijf te begeleiden tijdens een certificeringstraject. Onze trajecten zijn erop ingericht om op een praktische manier tot een succesvol resultaat te komen. Ons team staat voor u klaar en u kunt contact opnemen via het contactformulier, het telefoonnummer hieronder of door ons direct een bericht te sturen:  Mail ons Waar nodig, passen wij onze trajecten graag op maat aan. Heeft u slechts enkele modules qua begeleiding nodig? Of heeft u juist behoefte aan extra ondersteuning op een bepaald onderwerp van de certificering? Wij ondersteunen uw organisatie graag met het behalen van de door u gestelde doelen en de hierbij horende certificaten. 

Wij zijn werkzaam in verschillende bedrijfstakken: van zorg tot techniek, van dienstverlening tot productie of verkoop van fysieke producten. We beschikken over een brede kennis van bedrijfsvoering, implementatietrajecten en diverse branches. Wilt u weten wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij beantwoorden uw vragen graag.

Wilt u de normen bekijken? Bekijk ze op de volgende pagina: Onze trajecten

Quick en smart certificeren met eenvoudigcertificeren.nl, zodat uw certificatieproces eenvoudig en snel verloopt.

Ons team staat voor u klaar!

Team eenvoudigcertificeren.nl

Bent u korter dan een half jaar geleden gestart met uw bedrijf?

En u wil uw bedrijf certificeren voor HKZ voor kleine organisaties? Kijk dan naar onze instapmogelijkheid voor HKZ kleine organisaties


Bedankt voor uw bericht!

Op werkdagen streven we ernaar binnen 2 uur uw bericht te beantwoorden.