Een organisatieadviseur voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar een organisatieadviseur voor uw bedrijf? Veel bedrijven vinden het fijn om advies van een expert te krijgen over hun organisatie of beleid. Een organisatieadviseur weet immers precies wat nodig is om bedrijven te helpen hogerop te komen. Wilt u ook graag meer bereiken met uw bedrijf? Dan kan onze organisatieadviseur u helpen. Ons bedrijf heeft namelijk verschillende experts, die alles weten over organisaties en het beleid van een organisatie. Wij kunnen u zo helpen om uw organisatiedoelen te bereiken. Wilt u graag advies van een organisatieadviseur? Neem dan direct contact met ons op.

Passend advies van de organisatieadviseur

Onze organisatieadviseur geeft uw organisatie advies over de organisatie zelf en haar beleid. Dit doet de organisatieadviseur door grondig onderzoek te doen naar de organisatie. Vervolgens maakt de adviseur een plan waarmee uw organisatie gemakkelijker haar doelstellingen kan halen. Denk aan doelstellingen als een groter marktaandeel, meer winst of het laten groeien van uw bedrijf. Dit allemaal krijgt u makkelijk voor elkaar als u gebruikt maakt van onze organisatieadviseurs. Onze organisatieadviseurs zijn namelijk goed getraind en hebben de juiste, benodigde kennis en ervaring.

Hoe het proces in zijn werk gaat

Als bedrijven een organisatieadviseur inschakelen, is er vaak een probleem. Dit probleem zorgt er voor dat de doelstellingen niet kunnen worden gehaald. Daarom is het belangrijk dat dit probleem wordt verholpen. Hier zorgt de organisatieadviseur voor.

Het is belangrijk om eerst te weten te komen waar het probleem aan ligt. Dit kan liggen aan het bedrijf zelf en hoe het functioneert (intern), of het kan liggen aan iets van buitenaf, waar de organisatie geen invloed op heeft (extern). Om dit te weten te komen, gaat de organisatieadviseur op onderzoek uit. Zo gaat de adviseur onder andere kijken naar de concurrentie en marktomstandigheden. Dit zijn de externe factoren. Ook wordt er gekeken naar de interne factoren. Zo wordt er onder andere gekeken naar de structuur en cultuur van de organisatie. Bij alles wordt gekeken wat er beter kan en wat al goed wordt gedaan.

Na het onderzoek,] weet de adviseur wat er veranderd moet worden, om de doelstellingen te bereiken. Hier geeft hij advies over. Vervolgens is het aan u of u iets met dit advies wilt doen of niet. U bent dus niet verplicht om het advies op te volgen.

Heeft u meer hulp nodig bij het verbeteren en ontwikkelen van uw bedrijf? Onze management consultant staat voor u klaar! Ook zijn wij gespecialiseerd in kwaliteitsmanagement om uw bedrijf verder te helpen.