NEN-EN 7510

Hulp bij NEN-EN 7510 certificering

NEN 7510 is een norm die een goede informatiebeveiliging regelt.
Deze norm is uitermate geschikt om te combineren met een ISO 9001certificering.
Wij begeleiden u al vanaf een tarief van 850 euro.

Wat houdt NEN7510 in?

Er zijn steeds meer gegevens en data beschikbaar bij organisaties, zo ook bij die van uw zorginstelling. Bij patiëntgegevens gaat het om gevoelige informatie die beschermd moet worden.

Daarnaast is het essentieel om belangrijke informatie van uw organisatie zelf te beschermen. Een managementsysteem kan hierbij helpen. Door zicht te krijgen op alle informatie en de informatiestromen in de organisatie zet u een eerste stap richting grip krijgen op de beveiliging van informatie.

Informatiebeveiliging gaat over technische maatregelen, maar ook zeker over gedrag. Want u kunt nog zo goed de technische maatregelen nemen, u bent afhankelijk van uw medewerker. Met wie delen zij gevoelige informatie en maken ze melding van incidenten en datalekken, kortom zijn ze zich bewust van het veilig omgaan met data.

NEN7510 gaat hier op en zorgt ervoor dat uw informatiebeveiliging geregeld is.

Daarom kiest u voor een NEN7510 certificering:

·                 Beschermen van persoons- en patiëntgegevens;

·                 Informatiebeveiliging;

·                 Grip op de beveiliging van informatie, zowel digitaal als op papier;

·                 Een standaard voor het gedrag van medewerkers rondom informatie;

Uw NEN7510 goed geregeld

De consultants van eenvoudigcertificeren.nl hebben ruime ervaring met het opzetten van managementsystemen, zowel in de zorg als op gebied van informatiebeveiliging. Doel van onze begeleiding is om een managementsysteem op te zetten dat werkbaar is voor een organisatie; geen administratie om de administratie, en altijd ondersteunend aan de bedrijfsvoering. Zo is uw NEN7510 certificering eenvoudig én goed geregeld!

Maak kennis

Hoe kan ik beginnen?

Zoals boven in ons stappenplan omschreven is een intakegesprek het startpunt. De keuze voor de norm, de verwachte doorlooptijd van het implementatietraject, de kosten en andere zaken bespreken we in dat gesprek.

Wil je eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Laat het ons weten en vul het formulier hiernaast in.

  • Vrijblijvend kennismaken
  • Kosteloos

Contactformulier