HKZ Kleine organisaties

Binnen één dag uw HKZ – Kleine organisaties certificering op orde hebben? Het is mogelijk met behulp van ons team. Wij begeleiden u al vanaf een tarief van 850 euro.

Hoe ziet deze dag eruit?

Met begeleiding van eenvoudigcertificeren.nl krijgt het team een training van ongeveer 5 uur. De training richt zich op het gezamenlijk maken van een handboek op basis van de template van eenvoudigcertificeren.nl.

Daarnaast ontvangt u alle benodigde documenten en formulieren voor bijvoorbeeld klachten, incidenten en calamiteiten. Maar ook onderdelen zoals personeelsbeleid komen aan bod. In deze training wordt alles behandeld en besproken wat in uw veld noodzakelijk is en wat de norm van u vraagt. Daarbij is er ook aandacht voor wat vanuit de wet- en regelgeving geregeld moet worden.

Na de training gaat de organisatie zelf aan de slag met het implementeren van het managementsysteem en worden de eerste metingen verzameld. Ook kan de organisatie de leveranciersbeoordeling uitvoeren of gaat zij aan de slag met de implementatie van een Veilig Incident Melden procedure.

Na een aantal weken volgt op afstand in een telefoongesprek of webinar van ongeveer 1 uur de organisatiebeoordeling samen met onze consultant.

Op deze manier kunt u uw HKZ certificering eenvoudig regelen!

Maak kennis

Hoe kan ik beginnen?

Zoals boven in ons stappenplan omschreven is een intakegesprek het startpunt. De keuze voor de norm, de verwachte doorlooptijd van het implementatietraject, de kosten en andere zaken bespreken we in dat gesprek.

Wil je eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Laat het ons weten en vul het formulier hiernaast in.

  • Vrijblijvend kennismaken
  • Kosteloos

Contactformulier