ISO 45001

Uw stap naar een ISO 45001 certificering

Een ISO 45001 certificaat helpt uw organisatie bij het creëren van een gezonde en veilige werkplek in zowel kantoren, fabrieken, open ruimtes als andere werkomgevingen.

Wij begeleiden u vanaf een tarief van 1050 euro

De waarde van een ISO 45001 certificaat?

ISO 45001 is de internationale norm voor Gezond & Veilig Werken (G&VW). Met ISO een 45001 certificaat gaat u aan de slag met het voorkomen en reduceren van ongevallen, letsel en ziekte op de werkvloer. Uitval van personeel kost u immers veel geld en dat wilt u voorkomen. Met ISO 45001 toont u aan dat uw organisatie veilig werkt en dat u risico’s op de werkvloer systematisch probeert te beperken. Met onze ondersteuning helpen we uw organisatie om ISO 45001 te implementeren. U kunt kiezen uit alleen gewenste begeleiding of een volledig traject waarbij wij het kwaliteitsmanagementsysteem volledig voor u opzetten, inclusief documentatie. Daarnaast kunt u kiezen voor een online platform waarin al uw verplichte registraties geautomatiseerd plaatsvinden. Tijdwinst en direct inzicht in uw organisatie: een win-win!

Daarom kiest u voor een ISO 45001 certificering:

  • Beperken van uitval van personeel door het reduceren van ongevallen;
  • Goede arbeidsomstandigheden leiden tot betere werknemerstevredenheid;
  • Voldoen aan wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en omgang arbeidsomstandigheden;
  • Positieve boodschap ten opzichte van stakeholders.

ISO 45001 en VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers) hebben hetzelfde doel voor ogen: een gezonde en veilige werkplek. Of uw organisatie het beste met ISO 45001 of VCA aan de slag kunt gaan, hangt af van eisen en wensen. Het grootste verschil is dat VCA een checklist is met een praktische insteek. Met ISO 45001 bent u vrij in hoe de gezondheid en veiligheid op de werkvloer wordt ingevuld. VCA is erkend in Nederland, België en bepaalde delen van Frankrijk en Duitsland en richt zich meer op aannemers, ISO 45001 is breder toepasbaar. Heeft u projecten of activiteiten in andere landen, dan is ISO 45001 de betere keuze.

Uw ISO 45001 goed geregeld

De specialisten van eenvoudigcertificeren.nl hebben ruime ervaring met het opzetten van managementsystemen. Doel van onze begeleiding is om een managementsysteem op te zetten dat werkbaar is voor een organisatie; geen administratie om de administratie, en altijd ondersteunend aan de bedrijfsvoering.

Maak kennis

Hoe kan ik beginnen?

Zoals boven in ons stappenplan omschreven is een intakegesprek het startpunt. De keuze voor de norm, de verwachte doorlooptijd van het implementatietraject, de kosten en andere zaken bespreken we in dat gesprek.

Wil je eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Laat het ons weten en vul het formulier hiernaast in.

  • Vrijblijvend kennismaken
  • Kosteloos

Contactformulier