ISO 14001

Hulp bij ISO 14001 certificering

Wilt u uw management rondom duurzaamheid en milieu goed geregeld hebben? Dan is ISO 14001 een goede stap.

De waarde van een ISO 14001 certificaat

Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker voor organisaties. Met een ISO 14001 certificaat toont u aan dat uw organisatie milieuprestaties verbetert, voldoet aan wet- en regelgeving en dat u milieudoelstellingen bereikt. Met ISO 14001 laat u aan uw klanten zien dat u een duurzaam beleid voert en dit belangrijk vindt.

Net als ISO 9001 is het milieumanagementsysteem gebaseerd op de PDCA-cyclus. Dit model helpt u om uw milieuprestaties continu te verbeteren. ISO 14001 heeft dezelfde High Level Structure (HLS) als ISO 9001. Hierdoor is het relatief eenvoudig om naast ISO 9001 ook ISO 14001 te implementeren. U heeft immers al een goede basis met ISO 9001 certificaat.

Met onze ondersteuning helpen we uw organisatie om ISO 14001 te implementeren. U kunt kiezen uit alleen gewenste begeleiding of een volledig traject waarbij wij het kwaliteitsmanagementsysteem volledig voor u opzetten, inclusief documentatie. Daarnaast kunt u kiezen voor een online platform waarin al uw verplichte registraties geautomatiseerd plaatsvinden. Tijdwinst en direct inzicht in uw organisatie: win-win!

Daarom kiest u voor een ISO 14001 certificering:

· Zicht op duurzaamheidsprestaties;

· Zicht op verbeteringen;

· Positieve boodschap ten opzichte van stakeholders; 

Uw ISO 14001 goed geregeld

De specialisten van eenvoudigcertificeren.nl hebben ruime ervaring met het opzetten van managementsystemen. Doel van onze begeleiding is om een managementsysteem op te zetten dat werkbaar is voor een organisatie; geen administratie om de administratie, en altijd ondersteunend aan de bedrijfsvoering.

Maak kennis

Hoe kan ik beginnen?

Zoals boven in ons stappenplan omschreven is een intakegesprek het startpunt. De keuze voor de norm, de verwachte doorlooptijd van het implementatietraject, de kosten en andere zaken bespreken we in dat gesprek.

Wil je eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Laat het ons weten en vul het formulier hiernaast in.

  • Vrijblijvend kennismaken
  • Kosteloos

Contactformulier