Over ons

Wij zorgen voor praktisch kwaliteitsmanagement

Wij zijn het team achter eenvoudigcertificeren.nl. Verschillende gezichten, met verschillende expertises, maar met een gemeenschappelijk doel: uw organisatie helpen bij de certificatie op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. 

Zonder gedoe en tijdrovend processen, maar mét duidelijke taal en lange termijnoplossingen. 

Samen staan wij klaar om u te helpen. Benieuwd naar
ons verhaal?

Lees hieronder meer over onze teamleden, de drijfveren en achtergrond. 

vivian@eenvoudigcertificeren.nl

06 - 82 62 01 80

Ik ben Vivian Blansjaar, medeoprichter en consultant van eenvoudigcertificeren.nl.
Praktisch kwaliteitsmanagement, dat is waar ik in geloof en voor sta. Een nuttig systeem voor de ondernemer en voor de medewerkers. Kwaliteit moet handig zijn en er zijn voor iedereen in de organisatie. 

In 2005 kwam ik voor het eerst in aanraking met kwaliteitsmanagement en werd de passie voor dit onderwerp gewekt. De kennis en ervaring van de werkvloer neem ik nog elke dag mee in de opdrachten. 

Ondertussen heb ik in alle werkgebieden van de zorg opdrachten vervuld; van het implementeren en onderhouden van managementsystemen tot het uitvoeren van interne audits en het geven van groepstraining en coaching tot het uitvoeren van calamiteitsonderzoeken. 

Door mijn brede werkervaring weet ik welke praktische tools bedrijven kunnen gebruiken als het gaat om kwaliteitsmanagement en certificering.

christa@eenvoudigcertificeren.nl

06 - 20 61 15 83

Aangenaam, ik ben Christa Prins, medeoprichter en consultant bij
eenvoudigcertficieren.nl. Mijn interesse in standaardisering en automatisering is in de jaren ’70 al begonnen. Mijn vader hield zich bezig met het automatiseren van de afhandeling van containers en autotransporten in de Rotterdamse haven. Ik mocht wel eens met mijn vader een ‘dagje mee naar kantoor’. 

Toen ik bij een automatiseerder ging werken, leerde ik pas echt denken vanuit standaard processen. Hier was het de norm om alle herhalende werkzaamheden te standaardiseren en vervolgens te automatiseren. 

Vanaf eind 2017 heb ik als ZZP’er verschillende organisaties begeleid naar het verkrijgen van een ISO- of VCA-certificaat.
Opvallend is dat er in organisaties geld wordt geïnvesteerd in automatisering, maar dat veel kwaliteitsregistraties nog steeds in Word en/of Excel moeten gebeuren. Vandaar dat ik mij richt op het digitaliseren van kwaliteitssystemen. Hier valt namelijk veel tijd, geld en energie te winnen.

rafael@eenvoudigcertificeren.nl

06 - 43 13 67 63

Ik ben Rafael Dias, de backoffice van eenvoudigcertificeren.nl.

Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het bijhouden van de digitale kwaliteitssystemen, de website en onze administratie.

Voor al uw vragen sta ik voor u klaar.