Waar kan ik zelf de kwaliteitsnormen lezen?

Waar kan ik zelf de kwaliteitsnormen lezen?

Een veelgestelde vraag van onze (aanstaande) klanten is: Waar kan ik zelf de kwaliteitsnormen lezen?”. Deze zijn in te zien of te bestellen via de NEN site: https://www.nen.nl/norm-kopen. Indien wij uw bedrijf begeleiden naar een audit, zijn wij volledig op de hoogte wat er in de norm van u verwacht wordt. 

Een kwaliteitsnorm is opgebouwd uit verschillende hoofdstukken, welke relevant zijn voor het betreffende onderwerp. Wij nemen de hele norm stapsgewijs met u door gedurende de voorbereiding, zodat u de audit met een positief resultaat kunt doorlopen.

Een groot aantal normen is vrij online in te zien. Wilt u zelf certificeren en heeft u toch een norm nodig die u moet bestellen? Let er dan op dat u de laatste versie aanschaft. Onderdelen van de norm kunnen wijzigen en bij een audit geldt de laatste versie van de norm.

Heeft u vragen over de normen? Of hoe deze binnen uw bedrijf moet toepassen voor het verkrijgen van een kwaliteitskeurmerk? Neem gerust contact met ons op.

Certificeringen

Wij begeleiden de implementatie van verschillende certificeringen:

HKZ kleine organisaties
ISO 9001
ISO 27001

Staat uw gewenste certificaat er niet bij, maar wilt u wel weten wat de mogelijkheden zijn? 

Neem dan contact met ons op voor meer informatie via onderstaande button.

Quick en smart:

Dé samenwerkingspartner in certificeren

Quick en smart certificeren! Meer weten wie wij zijn?
Kijk op onze pagina waarop onze consultants zich voorstellen


Bedankt voor uw bericht!

Op werkdagen streven we ernaar binnen 2 uur uw bericht te beantwoorden.